Pişirme Süresi : 15 dk
Kaç Kişilik : 4
YEMEK TARİFİ REHBERİ mutfağında bugün harika bir lezzet var: Yuvalama. , Gaziantep mutfağının özel ve geleneksel yemeklerinden biridir. Küçük köfteler, pirinç ve yoğurtla hazırlanan bu yemek, özellikle bayramlarda ve özel günlerde yapılır. Yoğurtlu sosu ve tereyağlı nane ile servis edilen yuvalama, hem doyurucu hem de lezzetlidir. İçindeki köfteler ve yoğurtlu sos, yemeğe zengin bir tat katar. , aile sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Afiyet olsun! Bu tarif ile sofralarınız şenlenecek.
Şimdiden ellerinize sağlık! Yuvalama tarifimizi denediyseniz YEMEK TARİFİ REHBERİ yorumlarında bizimle paylaşmayı unutmayın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020