Hazırlama Süresi : 30 dk
Pişirme Süresi : 30 dk
Kaç Kişilik : 4
Geleneksel lezzetlerimizden Portakallı Kereviz Tarifi, şimdi YEMEK TARİFİ REHBERİ güvencesiyle karşınızda. : Kış mevsiminde pazar tezgahlarını süsleyen birbirinden lezzetli iki ürün bir tabakta buluşuyor! Limon ve portakal ile hazırlanan, kış mevsiminin en lezzetli zeytinyağlı yemeklerinin başında gelen Portakallı Kereviz; nefis kokusu ve yüksek besin değeriyle sofraların vazgeçilmezi. Portakalın asitli ve aromatik kokusuyla lezzetlenen kerevize, yer elması da ekleyebilirsiniz. Portakal suyunun ekşi aroması ve mayhoş tadının kerevize ne kadar çok yakıştığını henüz bilmiyorsanız artık öğrenme vakti. Zeytinyağlı kereviz yaparken kök sebzelerin çoğunda olduğu gibi kabuklarını soyduktan sonra limonlu suda bekletmeniz gerekiyor. Bu sırada diğer malzemeleri hazırlarken portakal suyunu lezzetini iyice vermesi için en son eklemeniz önemli. Kısık ateşte pişireceğiniz Portakallı Kereviz tarifini çok seveceksiniz. Hem doyurucu hem besleyici hem de oldukça fit! Sizi daha fazla bekletmeden tarife alalım! Kerevizi daha da hafif ve çıtır bir şekilde tüketmek isterseniz sizi fırında kereviz tarifimize davet edelim!
Afiyet olsun! Portakallı Kereviz Tarifi ve daha fazlası için YEMEK TARİFİ REHBERİ sitemizi takipte kalın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020