En Güzel Yemek Tarifleri

Sitemize Hoşgeldiniz

Kremasız Magnolia Tarifi

Ana Sayfa » Ana Yemekler » Kremasız Magnolia Tarifi
Kremasız Magnolia Tarifi

0 Kişinin Defterine Ekli

13 Kişi Okumuş

Tarifi Favorilere Ekle

Hazırlama Süresi : 10 dk

Pişirme Süresi : 15 dk

Kaç Kişilik : 4

Geleneksel lezzetlerimizden Kremasız Magnolia Tarifi, şimdi YEMEK TARİFİ REHBERİ güvencesiyle karşınızda. Bakıldığında tablo gibi görünen, özellikle muz sevenlerin favorisi olan, yaz aylarının vazgeçilmezi kremasız magnolia tarifini bugün sizlere anlatıyor olacağız. Pratikliğinden, lezzetinden ve hafifliğinden ödün vermeyen kolay magnolia tarifi kremasız nasıl oluyor deneyelim ve sizinde paylaşalım istedik bugün. Kremalı tatlıları sevmeyenlerin çok hoşuna gidecek bu tarif! Magnolia tatlısı tarifi kremasız da istenen kıvama sahip oluyor. İçerisindeki bisküvi ve meyveler ile iştah açıyor, aynı zamanda oldukça güzel bir sunuma sahip oluyor ve birbirinden leziz katmanları bulunuyor. Davetlilerden tam puan almanızı sağlayacak ve çocuklarınızın yüzünü gülümsetecek pratik magnolia tarifi kremasız daha bir lezzetli, daha bir hafif. Sütlü tatlılar grubunda yer alan ve mevsim meyvelerinden oluşan magnolia, New York pastanelerinden dünyaya yayılan enfes lezzetlerden bir tanesi. Bilenlerin bilmeyenlere anlatacağı magnolia tatlısının hikayesine de kısacık değinelim. Amerika’nın New York şehrinde bulunan Magnolia Bakery’den çıkmıştır bu tatlı. Bir nevi Amerikan usulü sütlü puding de diyebiliriz. Kremasız magnolia nasıl yapılır diye merak edenler için özenle hazırladığımız tam ölçülü kremasız magnolia yapımına geçelim! Kremasız magnolia tatlısı için krem şanti ve 1 su bardağı soğuk sütü, kıvam alana dek mikser ile yüksek hızda çırpıp, buzdolabında soğumaya bırakıyoruz. Ardından un, süt, vanilin ve şekeri küçük bir tencereye ekliyor ve çırpma teli yardımıyla orta ateşte kaynayana dek çırpıyoruz. Muhallebi kıvamı alan tatlımızın altını kısıp, iyice karıştırıyor ve tereyağı ekleyip ocaktan alıyoruz. Tatlımızı bir kaba alıp buzdolabına soğuması için bırakıyoruz. Soğuyan kremamızı ve krem şantimizi dolaptan alıp, servis kaselerine önce krema, ardından da krem şanti gelecek şekilde ekliyoruz. Son olarak da üzerine ufalanmış bisküvilerden ve muz parçalarından ekleyip servis ediyoruz. Deneyecek olanlara şimdiden afiyetler diliyoruz! Sıra geldi kremasız magnolia tarifi için servis önerilerinde bulunmaya! Akşam yemeğinde brokoli çorbası ve tas kebabı tercih edebilirsiniz. Meze olarak da havuç tarator kesinlikle menüye çok yakışacaktır.  İçecek olarak buz gibi, bir bardak meyveli soğuk çay yemeğin lezzetine lezzet katacaktır. Tabii tatlı da kremasız magnolia. 🙂 Çay saatlerinde tercih edecekseniz eğer limonata, çay ya da filtre kahve tercih edebilirsiniz.  Tatlılar kuplara yerleştirildikten sonra dolapta yaklaşık olarak 4 saat bekletilmelidir. Böylelikle bisküvi parçacıkları istenen kıvama kavuşacak. Sıra geldi kremasız magnolia tarifinin kaç kalori olduğunu öğrenmeye. Kremasız magnolia tarifinin 1 porsiyonunda yaklaşık olarak 170 kalori bulunmaktadır. Diyet yapıyorsanız şerbetli tatlılar yerine sütlü tatlıları tercih edebilirsiniz. Zira kalori değerleri daha düşük. 🙂 Keremasız magnolia tarifini sevenler için 2 tane daha birbirinden lezzetli magnolia tarifimiz mevcut. İlk olarak içerisinde muz dilimleri bulunan ve yoğun muz tadıyla enfes olan muzlu magnolia tarifi, ardından da karamel lezzetini sevenler için karamelli magnolia puding tarifini denemeniz için buraya bırakıyoruz.

Kremasız Magnolia Tarifi Malzemeleri

    ana malzemeler

    • 1/2 su bardağı un
    • 3 su bardağı süt, yarım yağlı
    • 4 yemek kaşığı şeker
    • 1 paket krem şanti
    • 1 tatlı kaşığı vanilin
    • 10-12 adet bebek kurabiyesi, iri ufalanmış
    • 2 adet muz

    Kremasız Magnolia Tarifi Nasıl Yapılır?

    1. Krem şanti ve 1 su bardağı soğuk sütü kıvam alana dek mikser ile yüksek hızda çırpıp, buzdolabına soğumaya alın.
    2. Un, 2 su bardağı süt, vanilin ve şekeri küçük bir tencerede çırpma teli ile orta ateşte kaynayana dek çırpın.
    3. Kaynayınca altını kısıp, kıvam alana dek 2′ karıştırın. Tereyağı ekleyip, ocaktan alın.
    4. Bir kaba alıp, buzdolabında 30′ soğumaya alın. Soğuyan krema ve krem şantiyi dolaptan alın.
    5. Servis kaselerine önce krema, krem şanti ekleyip, üzerine ufalanmış bisküvilerden ekleyin. Üzerine muz ekleyip, servis edin.

    Afiyet olsun! Kremasız Magnolia Tarifi ve daha fazlası için YEMEK TARİFİ REHBERİ sitemizi takipte kalın.

    Ziyaretçi Yorumları

    Bu tarif hakkındaki ziyaretçi yorumları

    Adınız - Soyadınız

    E-Posta Adresiniz

    Yorumunuz

    Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin

    02Yılbaşı

    Yılbaşıyemektarifirehberi

    03Parti Yemekleri

    Parti Yemekleriyemektarifirehberi

    Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri

    Tavuk Mangal Sosu

    Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi

    Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler

    02Havuç Kabak Tarator

    Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi

    03Yuvalama Çorbası

    Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi

    ...

    Tüm Hakları Saklıdır - 2020