Hazırlama Süresi : 20 dk
Pişirme Süresi : 60 dk
Kaç Kişilik : 4
En lezzetli ve tam kıvamında Rangoons Tarifi yapımı için YEMEK TARİFİ REHBERİ doğru adres. Farklı atıştırmalık tarifi arayanlar için bugün harika Rangoons tarifi hazırlıyoruz! Orijinal Rangoons tarifi milföy hamurunu anımsatan ama yurt dışında “won ton wrap” olarak bilinen bir hamurla hazırlanıyor. Nasıl bulabileceğinize dair hiç endişe etmeyin çünkü biz son derece basit malzemelerle bu hamuru nasıl hazırlayabileceğinizi tarif adımlarımızda anlattık! Kızarmış hamurlar bizim mutfağımızda son derece yaygındır bu yüzden Çin mutfağına ait Rangoons’u hemen sevdik! Rangoons’un en yaratıcı yönü de iç harcına istediğiniz malzemeyi ekleyebiliyor olmanızdır. Orijinal versiyonunda yengeç eti ve peynir kullanılıyorken, biz daha pratik olması adına onu krem peynir ile hazırladık. Eğer daha tatlı bir atıştırmalık isterseniz içini krem peynir ve kahvaltılık çikolata kreması doldurarak da yapabilirsiniz! Rangoons’un nasıl hazırlandığından yeterince bahsettiysek yanına çok yakışacak bir sos önerisini de söylemeden geçemeyiz: Calve Tatlı Acı Sos! Birbirine mükemmel uyum sağlayacak bu iki lezzeti hemen buluşturun, şimdiden afiyet olsun!
Bu nefis Rangoons Tarifi tarifi favoriniz olacak. YEMEK TARİFİ REHBERİ ailesi olarak afiyetler dileriz.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020