En Güzel Yemek Tarifleri

Sitemize Hoşgeldiniz

Kızarmış Karnabahar Tarifi

Ana Sayfa » Ana Yemekler » Kızarmış Karnabahar Tarifi
Kızarmış Karnabahar Tarifi

0 Kişinin Defterine Ekli

11 Kişi Okumuş

Tarifi Favorilere Ekle

Hazırlama Süresi : 30 dk

Pişirme Süresi : 20 dk

Kaç Kişilik : 4

Misafirleriniz için özel bir tarif arıyorsanız Kızarmış Karnabahar Tarifi tam size göre. Karnabahar, çocukluktan beri çoğumuzun biraz mesafeli durduğu bir sebze. Hatta okuldan eve geldiğimizde köfte-makarna beklerken, karnabahar yemeğini duyduğumuzda yaşadığımız hayal kırıklığını eminim herkes hatırlayacaktır. Son yıllarda belki de karnabaharı herkesin sevmesi belki de bu kadar faydalı bir sebzeye yıllardır haksızlık etmemiz sebebiyle, birbirinden enfes karnabaharlı tarifler geliştirdik. Özellikle çocukların bayılacağı karnabahar köftesi, diyet yapanların ve hafif beslenenlerin favorisi karnabahar tabanlı pizza ile geleneksel İtalyan raviolisinin güncel bir yorumu olan karnabahar dolgulu ravioli tariflerine mutlaka göz atmanızı öneririz! Biz de bugün karnabaharı böyle farklı bir tarifte değerlendireceğiz ve hem çok pratik hem de çok az malzeme gerektiren kızarmış karnabahar hazırlayacağız. Genelde yemeklerini bildiğinizin karnabaharın kızartması nasıl olur derseniz, cevabımız “Çok kolay ve lezzetli!” olacaktır! Son dönemde kızarmış karnabahar için pek çok tarifle karşılaşmışsınızdır ama emin olun en güzel karnabahar kızartması tarifini henüz denemediniz! Çünkü lezzetli karnabahar kızartmasının anahtarı, yanında servis edilen sostur ve biz de onu ranch sos ile zenginleştiriyoruz! Kızarmış karnabahar yağda da oldukça hafif ama fırında karnabahar kızartması yapmanız da mümkün, fırınınızı ayarlayarak orada da pişirebilirsiniz. Sizi daha fazla merakta bırakmadan tarifimize geçmek isteriz. Hem bir atıştırmalık hem de yardımcı yemek olarak sunabileceğiniz kızarmış karnabahar için malzemeler hazırsa sizi hemen mutfağa alalım!

Kızarmış Karnabahar Tarifi Malzemeleri

  • 1 adet karnabahar, temizlenmiş, küçük saplara ayrılmış
  • 2 yemek kaşığı Knorr Kajun Baharatlı Patates Çeşnisi
  • 1 su bardağı un
  • Yarım su bardağı soda

Servis için

  • 4 yemek kaşığı Calve Ranch Sos

Kızartmak için

  • 1 su bardağı sıvı yağ

Kızarmış Karnabahar Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir kabın içerisine un, baharat çeşnisi ve sodayı ekleyin. Pürüzsüz bir kıvam alana dek çırpın.
  2. Karnabaharları ekleyip, üzerleri kaplanana dek karıştırın.
  3. Derin bir tencerede ayçiçeği yağını ısıtın.
  4. Karnabaharları 5’er dakika kızartıp, havlu kağıt üzerine alın.
  5. Sos ile servis edin.

Afiyet olsun! Kızarmış Karnabahar Tarifi ve daha fazlası için YEMEK TARİFİ REHBERİ sitemizi takipte kalın.

Ziyaretçi Yorumları

Bu tarif hakkındaki ziyaretçi yorumları

Adınız - Soyadınız

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin

02Parti Yemekleri

Parti Yemekleriyemektarifirehberi

Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri

Tavuk Mangal Sosu

Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi

Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler

02Havuç Kabak Tarator

Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi

03Yuvalama Çorbası

Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi

...

Tüm Hakları Saklıdır - 2020