Hazırlama Süresi : 15 dk
Pişirme Süresi : 30 dk
Kaç Kişilik : 4
Geleneksel lezzetlerimizden Peynirli Çıtır Tavuk, şimdi YEMEK TARİFİ REHBERİ güvencesiyle karşınızda. Dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık pratik ve leziz bir tarifle karşınızdayız: . İşin sırrı ise tavuğun marinasyonu ve paneleme tekniğinde saklı. Doğru paneleme yöntemiyle içi yumuşacık dışı kıtır kıtır bir tavuk hazırlamak çok kolay. Çıtır mı çıtır, pratik mi pratik bir tavuk yemeği olan tarifimizde Knorr Çıtır Pane Harcı kullandık. Yemeklere çıtır bir lezzet katan bu pane harcı, tavuğun yanı sıra dana, kuzu, hindi, balık eti, deniz ürünleri, patates köftesi, sebzeler, krep, börek ve hamur işlerinde de keyifle kullanılabiliyor. Herkesin çok seveceği, yanına çeşitli soslarla daha da yakışıklı olacak tarifini henüz denemediyseniz hemen kolları sıvayın. Çünkü kolay kolay vazgeçemeyeceksiniz!
Bu nefis Peynirli Çıtır Tavuk tarifi favoriniz olacak. YEMEK TARİFİ REHBERİ ailesi olarak afiyetler dileriz.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020