Hazırlama Süresi : 120 dk
Pişirme Süresi : 20 dk
Kaç Kişilik : 4
En lezzetli ve tam kıvamında Kuzu Tandır yapımı için YEMEK TARİFİ REHBERİ doğru adres. Davet sofralarının en özel konuğu nefis lezzetiyle damaklarda iz bırakmaya geliyor. Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden en pratik tarifi ve lokum gibi kıvamıyla huzurlarınızda. Davet sofralarınızda hem görüntüsüyle hem lezzetiyle akıllarda kalacak nefis bir tarif olacak. Yanına hazırlayacağınız Tereyağlı Pirinç Pilavı ve Çoban Salatayla mükemmel uyum sağlayacak. yaparken en önemli püf noktalardan biri et seçimi. Orta sertlikte ve orta yağlı etler tercih etmeye özen gösterin. Aynı zamanda etleri pişirirken önceden tuzla ovalayabilirsiniz. Eti pişirirken yüksek ısı tercih edilmemeli çünkü yüksek ısı etin kasılmasına ve sertleşmesine neden olacaktır. Bunun yerine uzun süreli ve nispeten düşük ısılı pişirme tekniğini uygulayın.
Şimdiden ellerinize sağlık! Kuzu Tandır tarifimizi denediyseniz YEMEK TARİFİ REHBERİ yorumlarında bizimle paylaşmayı unutmayın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Ramazan 28. Günün İftar Menüsüyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020