Pişirme Süresi : 40 dk
Kaç Kişilik : 8
Geleneksel lezzetlerimizden Dondurma Pasta, şimdi YEMEK TARİFİ REHBERİ güvencesiyle karşınızda. Kim demiş pasta yalnızca doğum günlerinde, düğünlerde kesilir diye? Ayrıca nereden çıkmış pasta yalnızca kek, çikolata, krema ve meyvelerden hazırlanır görüşü? Pasta hakkındaki tüm kalıpları kıracak bir tarifle karşınızdayız. Geçmişi 13. yüzyıla dayanan pasta, ekmeğin yapıldığı zamanlardan bu yana hazırlanıyor. Aslında tarihte pastacılık da insanoğlunun ilk ekmeği yapıp, onu çeşitli malzemelerle tatlandırmasıyla başlıyor. O zamanlar bile pasta yapımında kuruyemiş kullanılmış ve bu kekler genellikle dini törenlerde sunulmak üzere yapılırmış. Günümüzde pastada kullanılan malzemelerin sınırı yok. Dondurmalı pasta ise bulunduğu yeri adeta şölene çeviriyor! Şimdi size iftar sofrasına özel hazırlayabileceğiniz geleneksel dokunuşlu modern bir pasta öneriyoruz.
Sofralarınızdan bereket, evinizden huzur eksik olmasın. Dondurma Pasta ile sevdiklerinizi mutlu edin.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020