Hazırlama Süresi : 30 dk
Pişirme Süresi : 10 dk
Kaç Kişilik : 8
Geleneksel lezzetlerimizden Havuç Çorbası Tarifi, şimdi YEMEK TARİFİ REHBERİ güvencesiyle karşınızda. Sebze çorbasına aşinayız, mercimek çorbası zaten vazgeçilmezimiz. Son yıllarda da bal kabağı turuncusuna aşinalığımız artıyor. Ama sebze olarak sadece havucun kullanıldığı bir çorba henüz alışık olduğumuz lezzetler arasında değil. Bu sebeple mutfağa girmeden önce size kök sebzeler hakkında biraz bilgi verelim. Kök sebzeler; doğal, yararlı karbonhidrat ve önemli besin kaynakları arasında yer alıyor. Düşük kalorili olmaları da cabası. Havucun ana yemeklerin yanına garnitür olarak düşünmekten ziyade tek başına da tercihe edebileceğinize ikna olduysanız, yapımı oldukça pratik olan havuç çorbasının pişirme aşamalarını farklı kök sebzeler kullanarak da yapabileceğinizi belirtelim.
Şimdiden ellerinize sağlık! Havuç Çorbası Tarifi tarifimizi denediyseniz YEMEK TARİFİ REHBERİ yorumlarında bizimle paylaşmayı unutmayın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020