Pişirme Süresi : 50 dk
Kaç Kişilik : 4
Geleneksel lezzetlerimizden Topalak Tarifi, şimdi YEMEK TARİFİ REHBERİ güvencesiyle karşınızda. Konya yöresine ait olup, geleneksel olarak bulgurlu köfteler ve parça et ile yapılır.
Sofralarınızdan bereket, evinizden huzur eksik olmasın. Topalak Tarifi ile sevdiklerinizi mutlu edin.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Knorr ile Yöresel Tarifleryemektarifirehberi
Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020