Hazırlama Süresi : 45 dk
Pişirme Süresi : 60 dk
Kaç Kişilik : 4
En lezzetli ve tam kıvamında Hamsi Çorbası yapımı için YEMEK TARİFİ REHBERİ doğru adres. Hamsi Karadeniz bölgesine özgü, küçük ve yağlı bir balıktır. Suyun soğuk olduğu Sonbahar ve kış mevsimlerinde avlanır.
Sofralarınızdan bereket, evinizden huzur eksik olmasın. Hamsi Çorbası ile sevdiklerinizi mutlu edin.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Knorr ile Yöresel Tarifleryemektarifirehberi
Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020