Hazırlama Süresi : 25 dk
Pişirme Süresi : 75 dk
Kaç Kişilik : 8
En lezzetli ve tam kıvamında Focaccia Tarifi | Videolu Tarif yapımı için YEMEK TARİFİ REHBERİ doğru adres. Focaccia, bir İtalyan ekmeğidir, fokaçya diye okunur, genelde başlangıç olarak veya sade ekmek olarak servis edilir. Focaccia’nın tarihi Roma’ya uzanıyor ve kelime kökeni ‘panis focacius’ yani fırında pişen ekmek anlamına geliyor. Foccacia garnitürleri bölgelere göre farklılık gösterir, en klasik foccacia garnitürü deniz tuzu ve biberiyedir, domates, sarımsak gibi ilaveler de yapılabilir. Biraz önce bahsettiğim gibi, garnitür de olduğu kadar foccacia’yı pişirme şekilleri de İtalya’da bölgeden bölgeye değişiklik gösterir; mesela Ligurya bölgesinde çıtır focaccia karşımıza çıkarken, Cenova’da peynirlisi, Kuzeybatı İtalya’da tatlı hali bile yapılır. Şimdi en güzel zeytinyağı ve çeri domatesleri aldıysak focaccia tarifimize geçelim!
Şimdiden ellerinize sağlık! Focaccia Tarifi | Videolu Tarif tarifimizi denediyseniz YEMEK TARİFİ REHBERİ yorumlarında bizimle paylaşmayı unutmayın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020