Hazırlama Süresi : 30 dk
Pişirme Süresi : 20 dk
Kaç Kişilik : 4
Misafirleriniz için özel bir tarif arıyorsanız Arnavut Ciğeri Tarifi | Videolu Tarif tam size göre. Kökeni Osmanlı İmparatorluğuna dayanan Arnavut Ciğeri tarifi, lezzeti ve besleyiciliği ile sofralarınıza tat ve sağlık getiriyor. Soğuk ya da sıcak servis edilen kızgın yağda hazırlanan dışı kıtır kıtır, içi yumuşacık Arnavut ciğeri tarifini yapmak oldukça pratik. Ciğerin küçük parçalar halinde kesilip una bulandıktan sonra kızartılarak servis edilen bir meze çeşidi olan Arnavut ciğeri yumuşacık kıvamıyla sizi mest edecek. Damak zevkinize göre bu yemeği ister soğuk isterseniz de sıcak olarak servis edebilirsiniz. Misafirlerinize ekmek arasında veya servis tabağında da servis edebilirsiniz. Yumuşacık ciğer nasıl yapılır sorusunun sırlarını açıklığa kavuşturuyoruz: Öncelikle dana ciğerin zarını ve sinirlerini mutlaka temizletmelisiniz böylelikle ciğerleri yıkamanıza gerek kalmayacak. Pişirme süresiyse en önemli püf noktalarından. Ciğerleri tavada 1,5 dakikadan daha uzun tutmamalısınız. Bunun sebebiyse ciğer ne kadar uzun süre pişerse ciğerlerin o kadar sertleşecek olması. Ciğeri pişirirken bol ve kızgın yağa atın aksi halde tavaya yapışacaktır.
Şimdiden ellerinize sağlık! Arnavut Ciğeri Tarifi | Videolu Tarif tarifimizi denediyseniz YEMEK TARİFİ REHBERİ yorumlarında bizimle paylaşmayı unutmayın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi
Ev Burmasıyemektarifirehberi
Acı Salsa Soslu Biftekyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Kuşbaşılı Pide yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020