Hazırlama Süresi : 20 dk
Pişirme Süresi : 40 dk
Kaç Kişilik : 8
Et Tantuni Dürüm | Videolu Tarif tarifi, YEMEK TARİFİ REHBERİ farkıyla hem pratik hem de lezzetli. Mersin’e özgü et tantuni tarifi ile lezzetin en incelikli halini artık evinizde yaşayacaksınız! Türk mutfağının en sevilen sokak lezzetlerinden Tantuni. Özel hazırlanan bu dürümü artık evde yapmak hiç zor değil. Adımları doğru uygularsanız, tantuni vazgeçmeyeceğiniz bir tarif ve lezzet olacak bizden söylemesi. Tantuni ufak ufak doğranmış dana etinin yağlı kaburga kısmının soğan, domates, maydanoz ve bazen sivri biberle birlikte pamuk yağı ile sacda pişirilmesi şeklindeki bir tür sac kavurma. Misafirlerinize geleneksel bir lezzet hazırlamak istiyorsanız Ev Yapımı Tantuni tarifini hemen deneyin. Kırmızı et yerine tercihinizi tavuk etinden yana yapabilirsiniz. Küçük küçük doğranmış tavuk göğsünü et tantuniyle aynı malzemeler ve aynı yöntemlerle hazırlayabilirsiniz.
Afiyet olsun! Et Tantuni Dürüm | Videolu Tarif ve daha fazlası için YEMEK TARİFİ REHBERİ sitemizi takipte kalın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi
Ev Burmasıyemektarifirehberi
Acı Salsa Soslu Biftekyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Kuşbaşılı Pide yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020