Hazırlama Süresi : 20 dk
Pişirme Süresi : 40 dk
Kaç Kişilik : 6
Geleneksel lezzetlerimizden Kolay Mantı Tarifi, şimdi YEMEK TARİFİ REHBERİ güvencesiyle karşınızda. Bazı yemekler vardır ki, yapınca göğsünüzü gere gere servis ederseniz. İşte el açması mantı onlardan biri. Kesinlikle gözünüzde büyütülecek bir yemek değildir, ama vakit alır ve her mantının eşit boyda yapılması gerekir ki, biri pişerken diğeri çiğ kalmasın. Türkiye’de bölgeye ve orada bulunan topluluklara göre değişen farklı mantı çeşitleri bulunur. Mesela herkesin ilk aklına gelen Boşnak Mantısı, Sinop Mantısı, Kayseri Mantısı ve Hıngal Mantı ilk aklıma gelenler. Bir de günümüzde mantıya gelen yeni yorumlar da vardır; kızarmış mantı, tavuklu mantı, patatesli mantı, sosyete mantısı ve kozalak mantı bunlardan bazıları. Ne şekilde olursa olsun, mantı herkes tarafından sevilir ve yenildikten sonra insana bir sıcaklık ve mutluluk verir. O zaman mutfağa geçelim, tezgahımızda yer açalım ve mantı yapmaya başlayalım!
Sofralarınızdan bereket, evinizden huzur eksik olmasın. Kolay Mantı Tarifi ile sevdiklerinizi mutlu edin.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi
Ev Burmasıyemektarifirehberi
Acı Salsa Soslu Biftekyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Kuşbaşılı Pide yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020