En Güzel Yemek Tarifleri

Sitemize Hoşgeldiniz

Muzlu Magnolia

Ana Sayfa » Ana Yemekler » Muzlu Magnolia
Muzlu Magnolia

0 Kişinin Defterine Ekli

11 Kişi Okumuş

Tarifi Favorilere Ekle

Hazırlama Süresi : 20 dk

Pişirme Süresi : 15 dk

Kaç Kişilik : 8

En lezzetli ve tam kıvamında Muzlu Magnolia yapımı için YEMEK TARİFİ REHBERİ doğru adres. , New York’tan çıkmış bir tatlıdır. İsmi, ilk yapıldığı Magnolia Bakery’den almıştır. Popüler olmaları önce, fazla olan kek hamurları ile cupcake yaparak, sonra da hepimizin –özellikle de kadınların sanırım, sevdiği bir Amerikan dizisinde görünerek oluyor. Magnolia Bakery’i zaman içerisinde, kurucusu olan iki arkadaş devrediyor ve farklı kıtalarda bir çok mağazası olan bir kurumsal bir pastaneye dönüşüyor. Umarım lezzetinden bir şey kaybetmemiştir diyoruz ve tarifimizi anlatmaya geçiyoruz. Magnolia tatlısı, son yıllarda Türkiye’de oldukça popülerleşen bir tatlı, bunun nedeni ise içinde herkesin seveceği bir şeyler olması. Puding veya muhallebi, bisküvi, ve meyvelerle yapılır. İçindeki bisküviyle birlikte puding size çocukluğunuzu hatırlatır, meyveler ise tatlıyı tamamlar. Şimdi mutfağa geçelim ve yapmaya başlayalım! İnek veya keçi sütü ile yapılan Magnolia tatlısını, hayvansal gıda tüketmeyen veya laktoz intolerası olanların da tüketebileceği bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Badem, fındık veya soya sütü gibi bitkisel bazı sütlerle hazırlayabilirsiniz. Şeker kullanmıyorsanız, hurma suyu, bal gibi doğal tatlandırıcılar kullanabilirsiniz. Yulaflı bisküvi yerine, bebe bisküvisi veya artan tart hamurunuz varsa onları kırıntı şeklinde pişirip koyabilirsiniz. Daha şekerli bir tatlı yemek istiyorum derseniz, bisküvi yerine acıbadem kurabiyesi kullanmak iyi bir fikir olabilir. Son olarak, çikolata seviyorsanız, pudinge çikolata eritip koyabilir veya kakao ekleyebilirsiniz. Bu arada gibi pudingli tatlılardan hoşlanıyorsanız; daha hafif ve sağlıklı bir alternatif olarak Chia Tohumlu Puding, çikolatalı bir alternatif olarak ise Supangle tariflerimizi öneriyoruz!

Muzlu Magnolia Malzemeleri

  • 1 paket yulaflı bisküvi
  • 2 adet muz

Kreması için

  • 5 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı buğday nişastası
  • 2 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 su bardağı şeker

Üzeri İçin

  • 100 gram (g) yulaflı bisküvi

Muzlu Magnolia Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kremanızı hazırlayın. Nişasta, un, şeker ve sütü bir kaba alın.
  2. Çırpma teli ile karıştırarak koyulaşıp kaynayıncaya kadar pişirin.
  3. Göz göz olunca ocağınızı kapatın ve içine tereyağı ilave edin.
  4. Mikser ile 5 dakika kadar çırpın. Bu işlem önemli hem daha pürüzsüz bir kıvamda oluyor hem de un kokusu hiç kalmıyor.
  5. Bisküviyi robotta çekin.
  6. Toz haline gelmeli. Muzu daire şeklinde dilimleyin.
  7. Servis kaplarına birer kepçe kadar kremanızı ekleyin.
  8. Yanlarına muz parçalarını ekleyip, ortasına da 1 yemek kaşığı kadar bisküviden ekleyin.
  9. Sonra tekrar krema, muz dilimleri ve bisküvi şeklinde sıralayın.
  10. En son üzerine krema gelecek şekilde ayarlayın.
  11. Pratik tatlınız hazır. Yaklaşık 2 saat kadar soğuttuktan sonra üzerine bisküvi koyarak servis edebilirsiniz.

Bu nefis Muzlu Magnolia tarifi favoriniz olacak. YEMEK TARİFİ REHBERİ ailesi olarak afiyetler dileriz.

Ziyaretçi Yorumları

Bu tarif hakkındaki ziyaretçi yorumları

Adınız - Soyadınız

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin

01Yulaflı Yoğurt Tarifi

Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi

02Ev Burması

Ev Burmasıyemektarifirehberi

03Acı Salsa Soslu Biftek

Acı Salsa Soslu Biftekyemektarifirehberi

Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri

Kuşbaşılı Pide

Kuşbaşılı Pide yemektarifirehberi

Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler

01Yulaflı Yoğurt Tarifi

Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi

02Havuç Kabak Tarator

Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi

03Yuvalama Çorbası

Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi

...

Tüm Hakları Saklıdır - 2020