Pişirme Süresi : 60 dk
Kaç Kişilik : 4
YEMEK TARİFİ REHBERİ mutfağında bugün harika bir lezzet var: Antakya Usulü Kısır. Doğu ve Kuzey Afrika mutfağının ‘Tabule’ kültürünün Türk mutfağı yorumu ve geleneği olmuştur. İnce bulguru su ile şişirip malzemeler ile çeşitlendirmeye yarar. Eğer 4 kişilik ölçü sizin için fazlaysa, hiç malzemeleri azaltmakla uğraşmayın! Sizi hemen 2 kişilik kısır tarifimize alalım. Yolumuz Hatay’a düşmüşken künefeyi anmadan olmaz! Orijinal tarifi ile evde kolayca künefe hazırlamak için hemen tarifimize göz atın. Bu tarif ile sofralarınız şenlenecek.
Bu nefis Antakya Usulü Kısır tarifi favoriniz olacak. YEMEK TARİFİ REHBERİ ailesi olarak afiyetler dileriz.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Knorr ile Yöresel Tarifleryemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020