Hazırlama Süresi : 15 dk
Pişirme Süresi : 0 dk
Kaç Kişilik : 4
YEMEK TARİFİ REHBERİ mutfağında bugün harika bir lezzet var: Beyran. , Gaziantep mutfağının özel ve geleneksel çorbalarından biridir. Genellikle sabah kahvaltılarında tüketilen bu çorba, kuzu eti, pirinç ve bol baharatla hazırlanır. Etin uzun süre pişirilmesiyle elde edilen yoğun lezzet, beyranı benzersiz kılar. Üzerine eklenen sarımsak ve limon suyu, çorbaya ekstra bir aroma katar. , soğuk kış günlerinde iç ısıtan bir lezzet olarak sofralarda yerini alır. Afiyet olsun! Bu tarif ile sofralarınız şenlenecek.
Şimdiden ellerinize sağlık! Beyran tarifimizi denediyseniz YEMEK TARİFİ REHBERİ yorumlarında bizimle paylaşmayı unutmayın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Knorr ile Yöresel Tarifleryemektarifirehberi
Sahurda Ne Yemeli: Kahvaltı Önerileriyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Kuşbaşılı Pide yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020