Hazırlama Süresi : 30 dk
Pişirme Süresi : 60 dk
Kaç Kişilik : 6
Biberiyeli ve Kekikli Ekmek tarifi, YEMEK TARİFİ REHBERİ farkıyla hem pratik hem de lezzetli. Kekik ve biberiyenin yakışmadığı hamur işi tarifi neredeyse yok. Daha doğrusu biberiyenin yakışmadığı tarif neredeyse yok dememeliyiz. Sabah uyandığınızda kendi ekmeğinizle kahvaltı etmek gibisi yok. Pişirdiğiniz ekmeler için dikkat etmeniz gerekenler aşağıda yer alıyor. Ancak tarife gitmeden önce ufak ipuçları veriyoruz. Biberiyeleri hamuru tamamen yoğurduktan ve yarım saat dinlendirdikten sonra eklemek önemli. ● Hamur için kullanacağınız su içme suyu olmalı. ● Un elenmeli. ● Tuz ve maya birbirine temas etmemeli. Zira tuz mayanın aktive olmasını engelliyor. ● Hamura şeker koyacaksınız, mayaya temas etmesinden çekinmeyin. Tuzun aksine şeker mayanın aktive olmasını hızlandırıyor. ● Pişireceğiniz ekmeklere renk katmak ve farklı bir aroma kazandırmak için kekikli ve biberiyeli ekmek yapmak için hemen tarifimize bekliyoruz!
Afiyet olsun! Biberiyeli ve Kekikli Ekmek ve daha fazlası için YEMEK TARİFİ REHBERİ sitemizi takipte kalın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020