Hazırlama Süresi : 15 dk
Pişirme Süresi : 10 dk
Kaç Kişilik : 4
Büş Peynirli Erişte tarifi, YEMEK TARİFİ REHBERİ farkıyla hem pratik hem de lezzetli. Erişte, Türk Mutfağının taze/kurutulmuş hamurişi lezzetidir. Anadolu’nun bir çok yerinde ünlü olup, taze/kurutulmuş çeşitleriyle Dünya mutfağında da adını duyurmuştur. Geleneksel olarak tereyağı, ceviz ve lor/tulum peyniri ile servis edilir.
Bu nefis Büş Peynirli Erişte tarifi favoriniz olacak. YEMEK TARİFİ REHBERİ ailesi olarak afiyetler dileriz.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020