Hazırlama Süresi : 30 dk
Pişirme Süresi : 60 dk
Kaç Kişilik : 4
Geleneksel lezzetlerimizden Çok Tahıllı Ekmek, şimdi YEMEK TARİFİ REHBERİ güvencesiyle karşınızda. “Diyetteyim” diyenlerin, sağlığını korumak isteyenlerin ekmeği: . Buğday unu, tam buğday unu ve bu unların karışımına mısır, arpa, yulaf, çavdar, pirinç, darı gibi tahılların eklenmesiyle meydana gelen ekmek türüdür. Tahılların doğadaki mevcut olan en doğal formunu özünde barındıran buğdayın bütün olarak öğütülmesiyle oluşan undan yapılmaktadır. Tam taneli tahıllar ise kepek, endosperm ve embriyo (rüşeym) olmak üzere üç tabakadan oluşmaktadır. Diyabet riskini düşürür. Kalp Hastalıkları riskini azaltır. Kilo alımını engeller, kilo vermeye yardımcı olur. Enflamasyona bağlı hastalıkları azaltır. Uzun süreli enerji vererek, iş gücü kapasitesini artırır. Yüksek tansiyonu engellemeye yardımcı olur.
Bu nefis Çok Tahıllı Ekmek tarifi favoriniz olacak. YEMEK TARİFİ REHBERİ ailesi olarak afiyetler dileriz.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020