En Güzel Yemek Tarifleri

Sitemize Hoşgeldiniz

Dondurmalı Milföy

Ana Sayfa » Diyet & Sağlıklı » Dondurmalı Milföy
Dondurmalı Milföy

0 Kişinin Defterine Ekli

7 Kişi Okumuş

Tarifi Favorilere Ekle

Hazırlama Süresi : 15 dk

Pişirme Süresi : 10 dk

Kaç Kişilik : 6

Geleneksel lezzetlerimizden Dondurmalı Milföy, şimdi YEMEK TARİFİ REHBERİ güvencesiyle karşınızda. Milföyün hafif hamurunun dondurmayla buluşmasına çilek ve Antep fıstığı eşlik ediyor. 

Dondurmalı Milföy Malzemeleri

  • 10 adet milföy hamuru
  • 2 yemek kaşığı tereyağı, eritilmiş
  • 3 yemek kaşığı Carte d’Or Antep Fıstıklı Dondurma
  • 3 yemek kaşığı Carte d’or Çilekli Dondurma

Servis için

  • 2 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 su bardağı taze çilek
  • 1 su bardağı Antep fıstığı

Dondurmalı Milföy Nasıl Yapılır?

  1. Milföy hamurunu istediğiniz boyda 12 adet dikdörtgen şeklinde kesin.
  2. Üzerlerine 2 yemek kaşığı erimiş tereyağı sürüp önceden ısıtılmış 180°C’lik fırında 15 dakika veya çıtır olana kadar pişirin. 
  3. Antep fıstıklı ve çilekli dondurmayı top top yaparak, çıtır milföyün üzerine bir çilekli, bir Antep fıstıklı olacak şekilde damalı desende yerleştirin, üzerine Antep fıstıklarını serpin.  
  4. İkinci kat milföyü koyup, pudra şekeri, taze çilek ve Antep fıstığı ile süsleyin. 

Şimdiden ellerinize sağlık! Dondurmalı Milföy tarifimizi denediyseniz YEMEK TARİFİ REHBERİ yorumlarında bizimle paylaşmayı unutmayın.

Ziyaretçi Yorumları

Bu tarif hakkındaki ziyaretçi yorumları

Adınız - Soyadınız

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin

01Parti Yemekleri

Parti Yemekleriyemektarifirehberi

02Knorr ile Yöresel Tarifler

Knorr ile Yöresel Tarifleryemektarifirehberi

Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri

Tavuk Mangal Sosu

Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi

Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler

02Havuç Kabak Tarator

Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi

03Yuvalama Çorbası

Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi

...

Tüm Hakları Saklıdır - 2020