Hazırlama Süresi : 10 dk
Pişirme Süresi : 50 dk
Kaç Kişilik : 4
En lezzetli ve tam kıvamında Fındık Lahmacun Tarifi yapımı için YEMEK TARİFİ REHBERİ doğru adres. Tarsusluysanız veya Tarsus’a gittiyseniz, lahmacunun orada fındık lahmacun demek olduğunu bilirsiniz. Zaten yeterince sempatik bir adı varken, fındık lahmacuna, kuş gözü veya bardak altı gibi isimler koyanlar da vardır. Lahmacun bir Ortadoğu yemeğidir, Ermenistan, Türkiye, İsrail, Suriye ve Lübnan mutfağında lahmacun vardır. Lahmacun ismi ise Arapça etli ekmek anlamına gelen bir kelimeden türemiştir. Normal lahmacunun aynısı ama küçüğüymüş gibi görünse de fındık lahmacun, iyi bir iştah açıcı ve mükemmel bir başlangıçtır. Yalnızca kebap öncesine sınırlamayın, lahmacunu baharatlı ve kıymalı bir hamur olarak düşündüğünüzde, uyumlu olacak tüm yemeklerin başlangıcı olarak servis edebilirsiniz. O zaman evde kolaylıkla yapabileceğiniz fındık lahmacun tarifimize geçelim! 1 porsiyon Fındık Lahmacun 233 kaloridir.
Bu nefis Fındık Lahmacun Tarifi tarifi favoriniz olacak. YEMEK TARİFİ REHBERİ ailesi olarak afiyetler dileriz.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020