Hazırlama Süresi : 180 dk
Pişirme Süresi : 30 dk
Kaç Kişilik : 8
En lezzetli ve tam kıvamında Fırın Kebabı Tarifi yapımı için YEMEK TARİFİ REHBERİ doğru adres. Türkiye’de yaşamakla ilgili en çok neyi seviyorsun diye sorulsa, önce İstanbul’u, tarihi, denizi ve yemekleri sayarım. Farklı coğrafyalar ve kültürler ile, her bölgede bambaşka bir mutfak karşınıza çıkar. İstanbul’da Rum, Ermeni topluluklar ve deniz sayesinde, bol bol deniz mahsulü, zeytinyağlılar varken, Karadeniz’de yine balık, özellikle hamsi tabi, karalahana ve fasulye, Ege’de çeşit çeşit otlar ve yine denizden çıkan yenilebilecek her şey mutfaklardan yapılır. Orta ve Doğu Anadolu’da ise taze kekiklerle otlayan, mis gibi aromalı etlerle yapılan kebaplar servis edilir. Bu durumda, Konya’dan da fırın kebabının çıkması pek de şaşırtıcı değil tabi. Fırın kebabı en sade teknikle, en lezzetli şekilde et pişirmenin yoludur aslında. Fırın kebabında ustalaştıktan sonra, kuzu tandır gibi tarifleri gözünüz kapalı yapacaksınız. Şimdi mutfağa geçelim ve fırın kebabı yapmaya başlayalım!
Sofralarınızdan bereket, evinizden huzur eksik olmasın. Fırın Kebabı Tarifi ile sevdiklerinizi mutlu edin.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Knorr ile Yöresel Tarifleryemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020