Pişirme Süresi : 10 dk
Kaç Kişilik : 1
Havuç Salatası Tarifi tarifi, YEMEK TARİFİ REHBERİ farkıyla hem pratik hem de lezzetli. Havucun kökenleri hem yazılı tarihte hem de moleküler genetik çalışmalarında Perslere, yani şu an İran ve Afganistan’ın bulunduğu bölgededir. Havuç hasadı ilk yapıldığı zamanlar, kökü için değil, yeşilleri ve tohumu için yapılırmış. Şu an hala havuçla benzer familyadan gelen bitikler sadece yeşil yerleri için yetiştiriliyor, maydanoz, kişniş, dereotu, rezene bu bitkilerin birkaçı. Havuç aynı zamanda çok da faydalı bir sebzedir, özellikle çiğ ve zeytinyağı ile tüketildiğinde içindeki A vitamini ortaya çıkar, A vitamini de kemik, diş ve diş eti gelişimine yardımcı olur ve bağışıklık sistemini destekler. Ayrıca K vitamini ve potasyum açısından zengindir. O zaman çok hızlı yapabileceğiniz ve çok da doyurucu havuç salatası tarifimize geçelim!
Bu nefis Havuç Salatası Tarifi tarifi favoriniz olacak. YEMEK TARİFİ REHBERİ ailesi olarak afiyetler dileriz.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi
Ev Burmasıyemektarifirehberi
Acı Salsa Soslu Biftekyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Kuşbaşılı Pide yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020