En Güzel Yemek Tarifleri

Sitemize Hoşgeldiniz

Hindistan Cevizi ve Ananaslı Hawaii

Ana Sayfa » Ana Yemekler » Hindistan Cevizi ve Ananaslı Hawaii
Hindistan Cevizi ve Ananaslı Hawaii

0 Kişinin Defterine Ekli

9 Kişi Okumuş

Tarifi Favorilere Ekle

Pişirme Süresi : 10 dk

Kaç Kişilik : 1

Hindistan Cevizi ve Ananaslı Hawaii tarifi, YEMEK TARİFİ REHBERİ farkıyla hem pratik hem de lezzetli. Hindistan cevizi ve ananasla sadece 10 dakikada hazırlayabileceğiniz tropik ada hissiyatı yaşatan ferahlatıcı bir kup… Hindistan cevizi, çok ferah bir içeceğin ana malzemesi olduğu gibi dudak peelingi için de idealdir! Hindistan cevizi yağı ve bal ile peeling hazırlamak için Saç Bakım Güzellik’in yazısına göz atın! Lif, demir, magnezyum, kalsiyum, bakır, manganez, çinko ve selenyum bakımından hayli zengin olan Hindistan cevizi son yıllarda Türkiye’de de oldukça popüler oldu. Hindistan cevizi kırıldıktan sonra taze olarak tüketilebildiği gibi kurutulup pastalar için kullanılabiliyor. Suyu içilebilen Hindistan cevizi kullanımında bir diğer yol da yağını çıkartıp yemeklerin içerisine kullanmak. Siz de Hindistan cevizinin nasıl kırıldığını, nasıl kesildiğini ve nasıl saklandığını merak ediyorsanız, detaylar yazımızda… Dondurmayı genelde dışarıda yesek de evde meyveli dondurma yapımı oldukça kolay. Meyvelerden dondurma yapımı için biz tarifimizde kremayı tercih etsek de dileyenler kıvam verici özelliğiyle de dondurma yapımının en önemli maddesi salepli meyveli dondurma tarifi yapmak da mümkün. Çilek, karpuz, limon, şeftali ve daha bambaşka meyvelerden dondurma yapımı için tarifleri sizin için derledik. Buyurun evde meyveli dondurma yapımının detaylarına…

Hindistan Cevizi ve Ananaslı Hawaii Malzemeleri

  • 3 yemek kaşığı Hindistan cevizi
  • 2 dilim ananas
  • çeyrek su bardağı ananas suyu
  • 1 tatlı kaşığı mısır nişastası
  • 1 yemek kaşığı Carte d’Or Limonlu Dondurma
  • 1 yemek kaşığı Carte d’Or Vanilyalı Dondurma
  • 2 yemek kaşığı fındık

Hindistan Cevizi ve Ananaslı Hawaii Nasıl Yapılır?

  1. Dondurma kasesine bir top limonlu ve bir top vanilyalı dondurma koyup üzerini tavada ısıttığınız Hindistan cevizi rendesi ve küp küp kesilmiş ananas ile süsleyin. 
  2. Ananasın suyuna mısır nişastasını ekleyip ateşte koyulaştırarak, ananas sosunu hazırlayın.
  3. Fındıkla süslediğiniz kupunuzun üzerine soğuttuğunuz ananas sosunu dökerek servis edin. 

Afiyet olsun! Hindistan Cevizi ve Ananaslı Hawaii ve daha fazlası için YEMEK TARİFİ REHBERİ sitemizi takipte kalın.

Ziyaretçi Yorumları

Bu tarif hakkındaki ziyaretçi yorumları

Adınız - Soyadınız

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin

02Parti Yemekleri

Parti Yemekleriyemektarifirehberi

Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri

Tavuk Mangal Sosu

Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi

Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler

02Havuç Kabak Tarator

Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi

03Yuvalama Çorbası

Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi

...

Tüm Hakları Saklıdır - 2020