Hazırlama Süresi : 30 dk
Pişirme Süresi : 120 dk
Kaç Kişilik : 6
Ispanaklı Ekmek tarifi, YEMEK TARİFİ REHBERİ farkıyla hem pratik hem de lezzetli. Ekmek tarifinizi farklı mevsim sebzeleriyle renklendirerek daha besleyici bir hale getirebilirsiniz. uygun. Ispanak alırken yapraklarının sararmamış olmasına ve üzerlerinde leke olmamasına dikkat etmek gerekiyor. Kökleriyle birlikte demet olarak aldığınız ıspanak tüm yeşillikler gibi birkaç kez iyice yıkanıp durulandıktan sonra kullanılmalı. Ispanakları önce bolca sudan geçirin. Kök kısımlarını kesin. Tekrar yaprak yaprak ayırarak iyice yıkayıp durulayın. Su dolu bir kaba alarak en az yarım saat suda bekletin. Suya sirke damlatarak arındırıcı etkisini artırabilirsiniz. Kullanmadan önce tekrar temiz sudan geçirin. Bu tarifi balkabağı, havuç, pazı gibi sevdiğiniz diğer sebzelere de uygulayabilirsiniz. Ispanaklı ekmeğiniz özellikle bol soslu yemeklerle, yoğurtla servis edilebilir. Üzerine peynir rendeleyerek fırınlarsanız pratik bir akşamüstü atıştırmasına da dönüştürebilirsiniz. Bu tarifi balkabağı, havuç, pazı gibi sevdiğiniz diğer sebzelere de uygulayabilirsiniz.
Sofralarınızdan bereket, evinizden huzur eksik olmasın. Ispanaklı Ekmek ile sevdiklerinizi mutlu edin.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020