Hazırlama Süresi : 20 dk
Pişirme Süresi : 30 dk
Kaç Kişilik : 4
En lezzetli ve tam kıvamında Kalamar Paça yapımı için YEMEK TARİFİ REHBERİ doğru adres. Paça, sakatat ailesinden gelip kültürümüze haşlanmış, unlu ve sarımsaklı çorbasıyla geçmiştir. Geleneksel olarak sirke, sarımsak ve acı yağ ile servis edilir. Bu tarifimizde paça yerine kalamar kullanıp deniz mahsüllü bir çorba hazırladık.
Afiyet olsun! Kalamar Paça ve daha fazlası için YEMEK TARİFİ REHBERİ sitemizi takipte kalın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi
Balık Çorbası Tarifiyemektarifirehberi
Pişi Tarifiyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020