Hazırlama Süresi : 30 dk
Pişirme Süresi : 20 dk
Kaç Kişilik : 4
Kalkanoğlu Pilavı Tarifi tarifi, YEMEK TARİFİ REHBERİ farkıyla hem pratik hem de lezzetli. Besleyici ve çok lezzetli, Trabzon yöresinin meşhur bir pilavıyla bugün karşınızdayız! Damak zevkinize ya da o an evde bulunan et çeşidine göre şekillendirebileceğiniz Kalkanoğlu pilavını tavuk eti ya da kırmızı et ile hazırlayabilirsiniz. Kalkanoğlu pilavını Trabzonlu yapan ne derseniz, meşhur tereyağı! Diyet yapanları ve yediklerine dikkat edenleri çok üzmemek için Kalkanoğlu pilavı tarifimizde tereyağı miktarını minimum tuttuk ama sizin bu konularda herhangi bir endişeniz yoksa bizce bol tereyağı kullanmaktan çekinmeyin! Klasik etli pilav tariflerinden sıkılanlar için harika bir seçim olacak Kalkanoğlu pilavı oldukça da pratik. Hem farklı hem de kolay bir pilav tarifi arıyorsanız hiç vakit kaybetmeyin, bezelyeli pilav tarifimize de göz atın… Kalkanoğlu pilavınızı hazırladınız yanına en çok ne mi yakışır? Buz gibi bir naneli ayran tabii ki! Öyleyse buyurun tarifimize… 1 porsiyon Kalkanoğlu pilavı yaklaşık 350 kaloridir.
Şimdiden ellerinize sağlık! Kalkanoğlu Pilavı Tarifi tarifimizi denediyseniz YEMEK TARİFİ REHBERİ yorumlarında bizimle paylaşmayı unutmayın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Knorr ile Yöresel Tarifleryemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020