En Güzel Yemek Tarifleri

Sitemize Hoşgeldiniz

Karamelize Soğan ve Tulum

Ana Sayfa » Blog » Karamelize Soğan ve Tulum

Misafirleriniz için özel bir tarif arıyorsanız Karamelize Soğan ve Tulum tam size göre.

Karamelize Soğan ve Tulum Malzemeleri

  • Yarım adet soğan, (ince dilimlenmiş)(50g)
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı, (12g)
  • 1 yemek kaşığı tulum peyniri, (rendelenmiş)(15g)
  • 1 adet Knorr Çabuk Alfredo Bardak Makarna
  • 125 mililitre (ml) kaynar su

Karamelize Soğan ve Tulum Nasıl Yapılır?

  1. Küçük bir sahanda zeytinyağını ısıtın.
  2. Orta ateşte soğanları ekleyip, kapağını kapatın.
  3. Arada karıştırarak yaklaşık 10′ renk alana dek pişirin.
  4. Ocaktan alın.
  5. Paketi bardağa boşaltıp, üzerine 125ml kaynar su ekleyin ve 5′ karıştırın.
  6. İçerisine karamelize soğanları ekleyip, karıştırın. Üzerine tulum peyniri ile servis edin.

Şimdiden ellerinize sağlık! Karamelize Soğan ve Tulum tarifimizi denediyseniz YEMEK TARİFİ REHBERİ yorumlarında bizimle paylaşmayı unutmayın.

Ziyaretçi Yorumları

Bu tarif hakkındaki ziyaretçi yorumları

Adınız - Soyadınız

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri

Kuşbaşılı Pide

Kuşbaşılı Pide yemektarifirehberi

...

Tüm Hakları Saklıdır - 2020