Hazırlama Süresi : 45 dk
Pişirme Süresi : 45 dk
Kaç Kişilik : 2
Misafirleriniz için özel bir tarif arıyorsanız Katsu Sando Tarifi tam size göre. : Batı ve Uzak Doğu arasındaki köprü Katsu Sando tarifi, kulağınıza Uzak Doğu dolaylarından bir isim gibi geldiyse doğru düşündünüz, bu bir Japon yemeği. Ancak pirinç geleneği üzerine kurulu bu mutfaktaki Batılılaşma etkilerini de en iyi ortaya koyan, ana malzemeleri arasında beyaz ekmeğin yer aldığı tatlardan biri. Az malzemesine rağmen orta zorlukta bir hazırlama süreci olan Katsu Sando tarifi, bir ısırık alanın bir daha yemek isteyeceği bir lezzet sunuyor. Katsu Sando nedir? Katsu Sando, çıtırtısıyla baştan çıkaran, taze Çin maruluyla lezzeti katmanlanan bir sandviç. Bir dönem hayatımıza “Danilo Şef’in imza yemeği” olarak çıkan Katsu Sando, genellikle kırmızı etle yapılıyor. Kızarmış ekmek, pane tavuk ve taze marul ile tek ısırıkta üç farklı çıtırtı sunan sandviç, katmanlar arasındaki bağlantıyı Calve Sriracha Mayonez’in nefis acısıyla kuruyor.
Afiyet olsun! Katsu Sando Tarifi ve daha fazlası için YEMEK TARİFİ REHBERİ sitemizi takipte kalın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020