Hazırlama Süresi : 20 dk
Pişirme Süresi : 20 dk
Kaç Kişilik : 4
Keşir Pilavı Tarifi tarifi, YEMEK TARİFİ REHBERİ farkıyla hem pratik hem de lezzetli. Bugün sizlere anlatacağım keşir pilavı, Güneydoğu mutfağına özgü bir tariftir ve Hatay yöresinin lezzetini sofralarımıza taşıyor! Rengi ile kendine hayran bırakan keşir pilavının bu eşsiz pembe tonunu nasıl yakaladığını merak ettiyseniz hemen cevabını verelim: Siyah havuç sayesinde! Güneydoğu Anadoluda bilinen siyah havuç, oldukça faydalı ve lezzetli bir malzemedir. Siyah havuç yemekleri de bu yörede oldukça severek yapılır. Daha önce havuçlu pilavın bildiğimiz turuncu havuç ile yapıldığını görmüşsünüzdür ama şimdi farklı bir Hatay pilavı tarifiyle sizlerleyiz. Keşir pilavı, et ve tavuk yemeklerinin yanına harika bir eşlikçi olarak sofralarınızı renklendirmek için geliyor. Siyah havuçlar hazırsa, hemen keşir pilavı tarifine geçelim! Keşir pilavını sevdiyseniz, farklı pilav tarifleri için sizi sayfamıza davet edelim.
Sofralarınızdan bereket, evinizden huzur eksik olmasın. Keşir Pilavı Tarifi ile sevdiklerinizi mutlu edin.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Kuşbaşılı Pide yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020