Hazırlama Süresi : 90 dk
Pişirme Süresi : 45 dk
Kaç Kişilik : 4
Geleneksel lezzetlerimizden Kuru Fasulye, şimdi YEMEK TARİFİ REHBERİ güvencesiyle karşınızda. Kuru fasulye, Türk mutfağının en klasik ve sevilen yemeklerinden biridir. Kuru fasulyeler, genellikle et veya pastırma ile birlikte pişirilir ve domates salçası ile tatlandırılır. Yanında pilav ve turşu ile servis edilen bu yemek, hem doyurucu hem de besleyicidir. Özellikle kış aylarında tercih edilen kuru fasulye, aile sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Afiyet olsun!
Şimdiden ellerinize sağlık! Kuru Fasulye tarifimizi denediyseniz YEMEK TARİFİ REHBERİ yorumlarında bizimle paylaşmayı unutmayın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020