Hazırlama Süresi : 10 dk
Pişirme Süresi : 15 dk
Kaç Kişilik : 1
Misafirleriniz için özel bir tarif arıyorsanız Mıhlama Tarifi tam size göre. Karadeniz mutfağının yıldızı, mısır unu ve namı-ı diğer Trabzon peynirinin buluşma noktası mıhlama (kuymak) tarifi uzadıkça uzayan lezzetiyle sizi esir alacak! Eğer mıhlama nasıl yapılır merak ediyorsanız, sizi hiç bekletmeden tarifimize alalım! Ayrıca Karadeniz Mutfağı’nın klasiklerinden Hamsili Pilav Tarifi için tıklamanız yeterli!
Sofralarınızdan bereket, evinizden huzur eksik olmasın. Mıhlama Tarifi ile sevdiklerinizi mutlu edin.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi
Ev Burmasıyemektarifirehberi
Acı Salsa Soslu Biftekyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Kuşbaşılı Pide yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020