Pişirme Süresi : 0 dk
Kaç Kişilik : 4
Misafirleriniz için özel bir tarif arıyorsanız Momofuku Chili Crunch Tarifi tam size göre. : Acı sosun çıtır hali Momofuku Chili Crunch, yumurtadan patates püresine, çorbadan köfteye, acıyla lezzetlendirmek istediğiniz her şeye yakışacak bir tat. Özellikle Uzak Doğu mutfağında çok popüler olan Momofuku Chili Crunch tarifi, sadece yakıcı lezzetiyle değil, çıtırtısıyla da dokulu tatlar sevenlerin yeni favorisi olmaya aday. Momofuku Chili Crunch nedir? Momofuku Chili Crunch yağ bazlı, acı bir sos. Acılığını temelde pul biberden alsa da içeriğinde yer alan zencefil, anason ve şekerle birleşince daha keskin bir lezzet kazanıyor. Genellikle yoğurdun üzerine gezdirdiğimiz pul biberli yağdan farklı olarak Momofuku Chili Crunch, yağda kızarmış soğan ve sarımsağıyla her yemeğe çıtır çıtır bir doku katıyor.
Bu nefis Momofuku Chili Crunch Tarifi tarifi favoriniz olacak. YEMEK TARİFİ REHBERİ ailesi olarak afiyetler dileriz.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Sahurda Ne Yemeli: Kahvaltı Önerileriyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Kuşbaşılı Pide yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020