En Güzel Yemek Tarifleri

Sitemize Hoşgeldiniz

Nohutlu Pancar Sote Üzerinde Izgara Bonfile Dilimleri

Ana Sayfa » Ana Yemekler » Nohutlu Pancar Sote Üzerinde Izgara Bonfile Dilimleri
Nohutlu Pancar Sote Üzerinde Izgara Bonfile Dilimleri

0 Kişinin Defterine Ekli

11 Kişi Okumuş

Tarifi Favorilere Ekle

Hazırlama Süresi : 25 dk

Pişirme Süresi : 50 dk

Kaç Kişilik : 4

Nohutlu Pancar Sote Üzerinde Izgara Bonfile Dilimleri tarifi, YEMEK TARİFİ REHBERİ farkıyla hem pratik hem de lezzetli. Altın oranlarda; pancar, nohut ve dana eti ile katmerli lezzet bu tarifte! Nohutlu pancar sote üzerinde ızgara bonfile dilimleri tarifi için tıklayın!

Nohutlu Pancar Sote Üzerinde Izgara Bonfile Dilimleri Malzemeleri

  • 500 gram (g) bonfile, dana, yağsız
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 4 adet pancar
  • 1 adet kırmızı soğan, büyük boy, piyazlık doğranmış
  • 1 su bardağı nohut, haşlanmış
  • 1 demet roka
  • yarım demet taze nane
  • 3 dal frenk soğanı
  • 2 yemek kaşığı balzamik sirke
  • 2 yemek kaşığı teriyaki sos
  • 1 dal biberiye
  • 2 dal taze kekik
  • 2 diş sarımsak
  • yarım tatlı kaşığı tuz
  • yarım tatlı kaşığı Knorr Karabiber

Nohutlu Pancar Sote Üzerinde Izgara Bonfile Dilimleri Nasıl Yapılır?

  1. Bir gece önceden alıyorsun eti, teriyaki sos, biberiye, taze kekik, sarımsak ve karabiber ile bir güzel marine ediyorsun.
  2. Izgara tavasını iyice ısıt, tereyağını ekleyerek yağı kızdır.
  3. Marine edilmiş etleri tavaya koyarak her iki tarafı da 2’şer dakika mühürle.
  4. Mühürlenen etleri fırın kabına al. Taze baharatlar ile sarımsak ekleyip üzerini alüminyum folyo ile kapla. Folyonun üzerine kürdan ile 3-4 delik aç.
  5. 180 derecelik önceden ısıtılmış fırında 25 dakika pişir.
  6. Folyosunu çıkarıp 5 dakika daha fırınla.
  7. Fırından çıkarttığın eti dinlenmeye bırak biraz.
  8. Pancarları iyice yıkayıp soymadan hepsini ayrı ayrı folyolayarak 180 derecelik fırında 30 dakika pişir.
  9. Pancarları folyodan çıkarıp kabuklarını soy ve halka şeklinde parmak kalınlığında dilimle.
  10. Bir tavada iki yemek kaşığı tereyağını erit.
  11.  Soğanları tavaya ekleyerek yüksek ateşte 2 dakika çevir.
  12. Pancar ve nohutları ilave edip 1 dakika karıştırıldıktan sonra ocaktan al.
  13. Tabağın üzerine roka ve nane yapraklarını güzelce yay üzerine sotelenen pancar nohut ve soğanı da ekle.
  14. Bonfileyi ince ince dilimleyip tabağa yerleştir.
  15. Frenk soğanları ile süsledin mi? Şimdi afiyetle ye.

Şimdiden ellerinize sağlık! Nohutlu Pancar Sote Üzerinde Izgara Bonfile Dilimleri tarifimizi denediyseniz YEMEK TARİFİ REHBERİ yorumlarında bizimle paylaşmayı unutmayın.

Ziyaretçi Yorumları

Bu tarif hakkındaki ziyaretçi yorumları

Adınız - Soyadınız

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin

01Yulaflı Yoğurt Tarifi

Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi

02Ev Burması

Ev Burmasıyemektarifirehberi

03Acı Salsa Soslu Biftek

Acı Salsa Soslu Biftekyemektarifirehberi

Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri

Kuşbaşılı Pide

Kuşbaşılı Pide yemektarifirehberi

Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler

01Yulaflı Yoğurt Tarifi

Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi

02Havuç Kabak Tarator

Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi

03Yuvalama Çorbası

Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi

...

Tüm Hakları Saklıdır - 2020