Hazırlama Süresi : 90 dk
Pişirme Süresi : 60 dk
Kaç Kişilik : 4
Ördek Tandır Tarifi tarifi, YEMEK TARİFİ REHBERİ farkıyla hem pratik hem de lezzetli. Ördek, dünya mutfağında Orta Asya ve Fransız mutfaklarında önemli bir yere sahiptir. Yağlı ve lezzetli olmasının yanı sıra pişirilmesinin zorluğuyla da bilinir. Geleneksel olarak kendi yağı ile düşük sıcaklıktaki fırınlarda pişirilir. Farklı ördek tariflerine açıksanız sizi hemen Portakallı Pekin Ördeği tarifine davet edelim!
Sofralarınızdan bereket, evinizden huzur eksik olmasın. Ördek Tandır Tarifi ile sevdiklerinizi mutlu edin.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Ramazan 28. Günün İftar Menüsüyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020