Hazırlama Süresi : 135 dk
Pişirme Süresi : 15 dk
Kaç Kişilik : 4
Geleneksel lezzetlerimizden Paça Çorbası, şimdi YEMEK TARİFİ REHBERİ güvencesiyle karşınızda. Türk mutfağına, özellikle sakakat kültürüne ait geleneksel olarak kuzu paçasının miyane ve terbiye ile hazırlanması ile yapılır.
Sofralarınızdan bereket, evinizden huzur eksik olmasın. Paça Çorbası ile sevdiklerinizi mutlu edin.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi
Balık Çorbası Tarifiyemektarifirehberi
Pişi Tarifiyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020