Hazırlama Süresi : 30 dk
Pişirme Süresi : 30 dk
Kaç Kişilik : 4
Geleneksel lezzetlerimizden Profiterol Tarifi, şimdi YEMEK TARİFİ REHBERİ güvencesiyle karşınızda. Çikolatalı tatlılar arasında sen sevilen Profiterol bu sefer en pratik tarifiyle sofralara konuk olmaya geliyor. Puf puf kabarık hamurların içindeki enfes pastacı kreması ve üzerine gezdirilen çikolatalı sosuyla herkesin severek yediği tatlıların başında geliyor. Kaşık kaşık yemek isteyeceğiniz profiterol tarifi pastaneleri aratmayacak lezzette olacak. Kökeninin Fransız mutfağı olduğu düşünülen Profiterol tarifini evinize gelen misafirlerinize hazırlayabilir, yaz mevsiminde akşam yemeği sonrasında çayın yanında serinletici bir lezzet olarak yiyebilirsiniz. Pastacı kreması olarak da bilinen profiterol tatlısının mihenk taşı kremayı hazırlarken malzemelerin taze ve iyi kalitede olmasına dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda kremayı hazırladıktan sonra 1 gece buzdolabında dinlendirirseniz daha iyi sonuç alacaksınız. Klasik profiteroldan çok daha fazlasını isteyenler için gelsin Dondurmalı Karamelli Profiterol tarifimiz! Bir porsiyon profiterol (180 gram), yaklaşık 429 kaloridir. İçerisinde 55.81 gram karbonhidrat, 5.8 gram protein ve 19.28 gram yağ bulunmaktadır. Yüksek karbonhidrat, yağ ve şeker içerdiğinden kilo verme sürecindekiler için porsiyon kontrolüyle tüketilmesi önerilir.
Şimdiden ellerinize sağlık! Profiterol Tarifi tarifimizi denediyseniz YEMEK TARİFİ REHBERİ yorumlarında bizimle paylaşmayı unutmayın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020