Hazırlama Süresi : 60 dk
Pişirme Süresi : 20 dk
Kaç Kişilik : 8
En lezzetli ve tam kıvamında Rokoko yapımı için YEMEK TARİFİ REHBERİ doğru adres. Damağınızı kızgın kumlardan serin sulara taşıyacak Fransız ile tanışın: . Basitçe üzerine ılık çikolatalı sos dökülerek servis edilen dondurmalı pasta olarak tanısak da Fransızların pastacılığa hediye ettiği nefis bir tat da diyebiliriz. ismini, 18’inci yüzyılda Fransa’da ortaya çıkan gösterişli ve süslemeci bezeme üslubuna verilen bir mimari akımdan alıyor. Mimaride hazcılığı temsil eden , gastronomi dünyasında da hem lezzeti hem de kıvrımlı süslemelere sahip görüntüsüyle aynı yeri dolduruyor. Zarif pastane kültürünün bize sunduğu lezzet deneyimlerini evde hazırlamak kimi zaman zor gelebilir. Ama hazırlayıp konuklarınıza ikram ettiğinizde aldığınız hazzı tahmin edebiliyoruz. hem pasta hem de dondurma formuyla özellikle yaz günleri için hafif ve serin bir tatlı seçeneği. Kakao, fındık, krema, beze, dondurma… Bu mutluluk vaat eden ’nun kolay ve pratik tarifini şöyle bırakalım. kadar ferah ve lezzetli diğer dondurmalı tatlılar için de sizi yazımıza davet edelim!
Afiyet olsun! Rokoko ve daha fazlası için YEMEK TARİFİ REHBERİ sitemizi takipte kalın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020