Hazırlama Süresi : 30 dk
Pişirme Süresi : 20 dk
Kaç Kişilik : 4
En lezzetli ve tam kıvamında Şakşuka Tarifi yapımı için YEMEK TARİFİ REHBERİ doğru adres. Yaz kızartma demek, kızartma yaz demek. Hem de tam mevsiminde kullanacağınız sebzelerle… Özellikle Akdeniz bölgesinde çok sevilen şakşuka, Tunus ve Fas mutfağında yumurtalı, hatta pirinçli versiyonuyla da servis ediliyor. Meze ya da ana yemek olarak tüketilen şakşuka özellikle yaz sofralarının vazgeçilmezi. Şakşuka farklı birkaç tarifle dünyanın farklı mutfaklarında pişiriliyor olsa da Türk mutfağının yeri her zaman başka. Yaz sebzeleri kızartılıp harmanlanıyor, sonra da yine yaz mevsiminin meyvesi olan domateslerden yapılan sosuyla birbirine karışıyor. Size ise sadece aşağıdaki tarife göre şakşuka hazırlayıp sevdiklerinize sunmak kalıyor.
Afiyet olsun! Şakşuka Tarifi ve daha fazlası için YEMEK TARİFİ REHBERİ sitemizi takipte kalın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Sahurda Ne Yemeli: Kahvaltı Önerileriyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020