En Güzel Yemek Tarifleri

Sitemize Hoşgeldiniz

Sebzeli Çeşnili Fırında Tavuk

Ana Sayfa » Ana Yemekler » Sebzeli Çeşnili Fırında Tavuk
Sebzeli Çeşnili Fırında Tavuk

0 Kişinin Defterine Ekli

11 Kişi Okumuş

Tarifi Favorilere Ekle

Hazırlama Süresi : 20 dk

Pişirme Süresi : 15 dk

Kaç Kişilik : 2

En lezzetli ve tam kıvamında Sebzeli Çeşnili Fırında Tavuk yapımı için YEMEK TARİFİ REHBERİ doğru adres. en lezzetli ve içi en yumuşak haliyle sofralarınızı şenlendirecek. Beyaz et sevenler için bu tarif özellikle davet sofralarınızın vazgeçilmezi olacak. Farklı anlamlarda kullanılsa da görüntüsünden anlaşılacağı gibi olgunlaşmamış kavun olarak bilinen kelek, vazgeçilmez turşulardan biridir. Tadı kavun ile salatalık arasında olan keleğin turşusu aç karnına yendiği zaman hazmı da kolaylaştırıyor. Ana yemeklere garnitür olarak harika bir şekilde eşlik eden kelek turşusu özgün aromasıyla sofralarda fark yaratıyor. Kelek turşusu nasıl kurulur diye soruyorsanız, sizi sofraların baş köşesine oturacak tarifimize alalım. Fırında Tavuk Tarifleri: 15 Pratik ve Lezzetli Tarif, Nasıl Yapılır? Sofralarımızda en çok yer verdiğimiz faydalı besinler arasında yer alan tavuk, haşlama, fırında, tencerede her türlü teknikle hem kolay hem de pratik bir şekilde hazırlanabildiği için kurtarıcı besinlerden biri. Birkaç leziz çeşni ve malzeme yardımıyla değişik, ekonomik ve pratik fırında tavuk tarifleri hazırlamak mümkün. Knorr’un tavuk çeşnileriyle lezzetlendirdiğimiz fırında tavuk, kanat, incik ve göğüs etiyle hazırladığımız sofranızı şenlendirecek 15 Pratik ve Lezzetli fırında tavuk tarifiyle karşınızdayız. Buyurun listemiz…

Sebzeli Çeşnili Fırında Tavuk Malzemeleri

    Ana Malzemeler

    • 2 adet tavuk göğüsü
    • 1 adet kırmızı biber
    • 1 adet çarliston yeşil biber
    • 1 adet kabak
    • 1 adet soğan
    • 1 yemek kaşığı salça
    • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
    • 1 yemek kaşığı Knorr Sebzeli Çeşni

    Üzeri İçin

    • yarım su bardağı kaşar peyniri, rendelenmiş
    • 6 adet çeri domates

    Sebzeli Çeşnili Fırında Tavuk Nasıl Yapılır?

    1. Tavuk göğsünü küp küp doğrayarak tenceremizde suyunu salıp, çekinceye kadar pişirelim.
    2.  Kavrulan tavuklarımıza sıvı yağımızı ekleyerek 2-3 dakika kavuralım.
    3. Doğramış olduğumuz soğan, kabak, kırmızı biber ve çarliston biberi ekleyip kavurmaya devam edelim.
    4. Son olarak salça ve Knorr Sebzeli Çeşniyi ilave edip tekrar karıştırıp altını kapatalım.  
    5. Tavuklu harcı güveç kaplarımıza eşit şekilde paylaştıralım.  
    6. Kaşar rendesini serpip,domates ile süsleyerek önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında kaşar peyniri kızarıncaya kadar pişirelim. Afiyet olsun.

    Şimdiden ellerinize sağlık! Sebzeli Çeşnili Fırında Tavuk tarifimizi denediyseniz YEMEK TARİFİ REHBERİ yorumlarında bizimle paylaşmayı unutmayın.

    Ziyaretçi Yorumları

    Bu tarif hakkındaki ziyaretçi yorumları

    Adınız - Soyadınız

    E-Posta Adresiniz

    Yorumunuz

    Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin

    02Yılbaşı

    Yılbaşıyemektarifirehberi

    03Parti Yemekleri

    Parti Yemekleriyemektarifirehberi

    Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri

    Tavuk Mangal Sosu

    Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi

    Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler

    02Havuç Kabak Tarator

    Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi

    03Yuvalama Çorbası

    Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi

    ...

    Tüm Hakları Saklıdır - 2020