Pişirme Süresi : 0 dk
Kaç Kişilik : 4
En lezzetli ve tam kıvamında Şehriye Pilavı yapımı için YEMEK TARİFİ REHBERİ doğru adres. Şehriye pilavı, Türk mutfağının pratik ve lezzetli yan yemeklerinden biridir. İnce şehriye makarnası, tereyağı veya zeytinyağı ile kavrularak hazırlanır. Genellikle et veya tavuk suyu ile pişirilir, bu da pilava ekstra bir lezzet katar. Hem sade hem de sebzeli olarak yapılabilen şehriye pilavı, ana yemeklerin yanında sıkça tercih edilir. Afiyet olsun!
Bu nefis Şehriye Pilavı tarifi favoriniz olacak. YEMEK TARİFİ REHBERİ ailesi olarak afiyetler dileriz.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Kuşbaşılı Pide yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020