Hazırlama Süresi : 20 dk
Pişirme Süresi : 20 dk
Kaç Kişilik : 4
Tavuk Suyuna Bulgur Pilavı tarifi, YEMEK TARİFİ REHBERİ farkıyla hem pratik hem de lezzetli. Hazırlaması kolay, ekonomik, doyurucu ve sağlıklı bir Bulgur Pilavı tarifiyle karşınızdayız. Bulgur pilavı geleneksel Türk mutfağında en çok pişirilen pilav tariflerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Et yemeklerinden tencere yemeklerine, kebaplardan sebze yemeklerine kadar bir çok ana yemeğin en iyi tamamlayacılarından sayılan bulgur pilavı pişirme şekli ve içeriğindeki malzemeler bakımından da evden eve farklılık gösteriyor. Ekonomik bir seçenek olması, vegan beslenenler için doyuruculuğu, kalan pilavı hemencecik çorbaya dönüştürebilme avantajlarıyla mutfakların demirbaşlarından. Sıcak ya da soğuk tercih edenler için de bolca seçeneği var. Daha fazla bulgur pilavı tarifi görmek isterseniz sizi böyle alalım. Ayrıca meyhane pilavı tarifi de kaçırmamanız gereken lezzetlerden! Hafif sulu, tavuğun lezzetiyle tadı katlanmış, dumanı üzerinde bir bulgur pilavının yanına en çok yakıştıracağınız önerilerimiz ise; Tavuklu yemeklerin pratikliğine alışanlar için: Tavuk Sote, ‘Etsiz Olmaz’ diyenler için: Dana Yahni, Akdeniz beslenmesine aşina olanlara: Zeytinyağlı Enginar, pratik bir salatayla da önerilerimizi taçlandıralım: Çoban Salata.
Sofralarınızdan bereket, evinizden huzur eksik olmasın. Tavuk Suyuna Bulgur Pilavı ile sevdiklerinizi mutlu edin.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Kuşbaşılı Pide yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020