Hazırlama Süresi : 20 dk
Pişirme Süresi : 90 dk
Kaç Kişilik : 4
Misafirleriniz için özel bir tarif arıyorsanız Tavuklu Mantı Tarifi tam size göre. Türk mutfağının klasikleşmiş, yıldız lezzetlerinden biri olan mantıyı tavuk severler için farklı bir şekilde hazırladık. Klasik mantı hamurunun, yumuşacık haşlanmış tavuk ile buluştuğu mantımızı finalde rendelenmiş parmesan peyniriyle buluşturuyor. Doğu ve Batı mutfaklarının buluştuğu bu nefis ile akşam yemeğinizi bir ziyafete dönüştürebilirsiniz. Kaç Kalori? Bir tabak Tavuklu Mantı (130 gram), yaklaşık 32.2 gram karbonhidrat, 11.5 gram protein, 8 gram yağ içermektedir. Karbonhidrat oranı çok yüksek olduğundan, kilo verme sürecindekiler için porsiyon kontrolüyle tüketilmesi önerilir.
Bu nefis Tavuklu Mantı Tarifi tarifi favoriniz olacak. YEMEK TARİFİ REHBERİ ailesi olarak afiyetler dileriz.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020