Hazırlama Süresi : 45 dk
Pişirme Süresi : 20 dk
Kaç Kişilik : 4
YEMEK TARİFİ REHBERİ mutfağında bugün harika bir lezzet var: Tepsi Kebabı. Antakya yöresine özgü, sini kebabı olarak da bilinen geleneksel olarak sarımsaklı kıyma harcının tepsilerde hazırlanıp mahalle fırınlarında pişirilmesi ile yapılır. Hatay’a gitmişken Hatay usulü köylü pilavından bahsetmemek olmaz. Öyleyse buyurun tarifimize! Bu tarif ile sofralarınız şenlenecek.
Şimdiden ellerinize sağlık! Tepsi Kebabı tarifimizi denediyseniz YEMEK TARİFİ REHBERİ yorumlarında bizimle paylaşmayı unutmayın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Knorr ile Yöresel Tarifleryemektarifirehberi
Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020