Hazırlama Süresi : 120 dk
Pişirme Süresi : 20 dk
Kaç Kişilik : 4
En lezzetli ve tam kıvamında Testi Kebabı Tarifi yapımı için YEMEK TARİFİ REHBERİ doğru adres. Yozgat yöresine ait, geleneksel olarak tandır fırınlarında uzun süre testiler içerisinde pişen etler ile hazırlanır.Adı testi ve çömlekleri ile Nevşehir yöresi ile de anılır.
Bu nefis Testi Kebabı Tarifi tarifi favoriniz olacak. YEMEK TARİFİ REHBERİ ailesi olarak afiyetler dileriz.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Parti Yemekleriyemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020