Hazırlama Süresi : 15 dk
Pişirme Süresi : 10 dk
Kaç Kişilik : 4
YEMEK TARİFİ REHBERİ mutfağında bugün harika bir lezzet var: Trüflü Patates. Trüflü patates kızartması, klasik patates kızartmasına sofistike bir dokunuş katan lezzetli bir atıştırmalıktır. Bu özel tarifte, çıtır çıtır kızartılmış patatesler, trüf yağı ve genellikle parmesan peyniri ile zenginleştirilir. Trüf yağı, patates kızartmasına kendine has bir aroma ve lezzet katarak, sıradan bir atıştırmalığı gurme bir deneyime dönüştürür. Trüflü patates kızartması yapmak için, öncelikle patatesleri ince dilimler halinde kesip kızartmanız gerekir. Kızartma işlemi tamamlandıktan sonra, patatesleri bir kaba alıp üzerine trüflü mayonez gezdirin. Ardından, rendelenmiş parmesan peyniri ve ince doğranmış maydanoz ekleyerek karıştırın. Tuz ve karabiber ile tatlandırarak servis edebilirsiniz. Bu tarif ile sofralarınız şenlenecek.
Bu nefis Trüflü Patates tarifi favoriniz olacak. YEMEK TARİFİ REHBERİ ailesi olarak afiyetler dileriz.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Sahur Tarifleri: Sahurda Yapılabilecek Yemekler için 5 Basit Tarifyemektarifirehberi
Yulaflı Yoğurt Tarifiyemektarifirehberi
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Tavuk Mangal Sosu yemektarifirehberi
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Kırmızı Etin Bölümleri Nelerdir?yemektarifirehberi
Havuç Kabak Taratoryemektarifirehberi
Yuvalama Çorbasıyemektarifirehberi
SAYFALAR
KATEGORİLER
...
Tüm Hakları Saklıdır - 2020